Skip to main content

Aanmelden

Als uw kind drie jaar is, is dat een mooi moment om op zoek te gaan naar een passende basisschool. U hebt misschien andere ouders of buren gesproken of bent via internet bij de Oranje Nassau terecht gekomen. De vervolgstap is om ons te bellen voor een afspraak om kennis te maken met de school, het team en andere kinderen. Natuurlijk bent u samen met uw kind van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Na de aanmelding mag uw toekomstige kleuter een paar keer komen oefenen. Zo leert je kind alvast de groep en leerkracht kennen en weet het op de eerste schooldag beter wat er allemaal staat te gebeuren. Het is ten slotte een bijzondere mijlpaal voor uw kind en ook voor u! Als uw kind mag starten na de vierde verjaardag, zorgen wij er als school voor dat uw zoon of dochter in een fijne omgeving terecht komt. Een veilige plek waar uw kind veel gaat leren, maar het ook warm en vertrouwd is. Welkom op de Oranje Nassau!

 

Kennis maken?

Mail directeur Annette Hesseling voor een rondleiding ahg@scopescholen.nl

Is uw kind ouder dan vier jaar? Dan beslissen we pas over toelating na contact met de vorige school. Met elkaar bekijken we dan of wij de passende school zijn voor uw kind en of wij aan de ontwikkelingsbehoefte kunnen voldoen. Het advies en onderwijskundig rapport bepalen in welke groep een kind wordt geplaatst.